Boekideeën

In het BoekStartkoffertje zitten twee wisselende boekjes. Maar hoe lees je nou voor aan je baby? Daarom hebben we boekideeën bij de boekjes gemaakt met handige en leuke voorleestips om samen met je baby te 'speellezen'. 

Deze boekjes zitten nu in het BoekStartkoffertje

Let op: het kan dat de Bibliotheek bij jou in de buurt andere boekjes geeft, dat is afhankelijk van de plaatselijke voorraad.

 • Boekidee - Vrolijke vriendjes in de sloot
  Hey baby, kijk!

  Dit zachte stoffen knisperboekje is een echte eyecatcher. Met vrolijke friemellintjes in de vrolijke BoekStartkleuren: oranje, paars en lichtblauw. Een fijn boekje om samen te ontdekken!
  Ga naar Boekidee Hey baby, Kijk!

 • Boekidee - Ebbie het aapje
  Dit verhaaltje gaat over mij

  Kijk maar eens in het spiegeltje op dit boekje, wie zien jullie daar…? Van wie zijn die ondeugende ogen, van wie is die vrolijke mond, van wie is die neus? Vul samen maar in!
  Ga naar Boekidee Dit verhaaltje gaat over mij.

Eerdere boekjes/boekideeën

 • Boekidee - Woezel & Pip
  Vrolijke vriendjes in de sloot

  De frisse kleuren en de satijnzachte bladzijden van dit stoffenboekje nodigen uit om samen op ontdekkingstocht te gaan. 
  Ga naar Boekidee Vrolijke vriendjes in de sloot.

 • Boekidee - Woezel & Pip
  Ebbie het aapje

  In dit fijne kartonboekje met rustige en eenvoudige illustraties maken jullie kennis met Ebbie het blauwe aapje met zijn rode broek. 
  Ga naar Boekidee Ebbie het aapje.

 • Woezel & Pip

  Al vanaf het begin kan je baby genieten van dit zachte knisperboekje. De contrastrijke illustraties wekken de aandacht van een baby. Hoe sterker het contrast, hoe beter zij het zien.
  Ga naar Boekidee Woezel & Pip.

 • Waar is Knuf?

  Dit schattige kartonboek met ronde hoekjes zal je baby geweldig vinden. Je kindje helpt Egel zoeken naar zijn Knuf. Is hij in de slaapkamer, is hij in de tuin, is hij in de hal, of zit hij onder de tafel?
  Ga naar Boekidee Waar is Knuf?.