De laatste boekentips

Nieuws

‘Moppereend’ wordt prentenboek van het jaar 2020

Het prentenboek ‘Moppereend’ van de Britse auteur Joyce Dunbar en de Tsjechische illustrator Petr Horáček is verkozen tot het Prentenboek van het Jaar 2020. Dat heeft de stichting CPNB op Wereldboekendag onthuld.

Heb je onze BoekStartapp al gedownload?

Onze BoekStartapp heeft een grote update gehad. Hij staat boordevol video’s en heldere informatie over voorlezen. En natuurlijk vind je de nieuwste boeken- en voorleestips voor je baby, dreumes of kleuter in deze app.

De Voorleestrom: een liedje in elf talen

Zing mee met ons kinderliedje De voorleestrom, een liedje in elf talen! Door samen te zingen groeit de emotionele band tussen jou en je kindje. Omdat er in ons land veel verschillende talen gesproken worden, wordt het liedje door bekende artiesten gezongen.

Voorleesboekjes over voetbal

HUP AJAX! Zijn jij en je kindjes ook helemaal in de ban van Ajax en voetbal? Lees dan eens gezellig een voetbalboekje voor. Hier enkele tips!

Maak een leuke voorleesfoto en… WIN!

Vanwege het grote succes van de actie gaat #MijnVoorleesmoment ook in 2019 lekker door! Wat is dat voor een actie? Nou we geven onze BoekStartboekentips gewoon… zomaar… gratis… weg

Social media

Aankomende evenementen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief